Welkom bij de Nicolaïkerk Welkom bij de Nicolaïkerk

Waar vriendschap en liefde is. Daar is God. De Nicolaïkerk is een protestants-oecumenische wijkgemeente in de binnenstad van Utrecht. In onze kerk willen wij de samenleving van Utrecht dienen en mensen ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om samen een levensveranderende christelijke reis te maken.

UPDATE CORONA: Vanaf juni worden de Corona-maatregelen in Nederland voorzichtig versoepeld. Voor de Nicolaïkerk betekent dit dat 30 mensen (inclusief vrijwilligers en personeel) de kerkdienst mogen bijwonen. De opnamen vinden in juni 2020 nog plaats op woensdagavond om 20:00 uur. Vanaf juli gaan we weer een stapje verder open en mogen 100 mensen de kerkdienst bijwonen. De kerkdiensten vinden vanaf juli ook weer gewoon plaats op zondagochtend om 10:00 uur. De Nicolaïkerk blijft dus in ieder geval tot 1 juli op zondagmorgen nog gesloten. De vieringen zijn voor de thuisblijvers gelukkig online te volgen via kerkomroep (geluid) en youtube (beeld en geluid).

De liturgie vindt u op deze website onder het kopje "kerkdiensten". De liturgie wordt ook met de nieuwsbrief verzonden.

Blijf gezond en wij hopen elkaar spoedig weer in de Nicolaïkerk te kunnen ontmoeten.