Partners Partners
De Nicolaïkerk is een wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Utrecht en onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland.

De Nicolaïkerk staat naast het Centraal Museum Utrecht en is vaste verhuurpartner van het CMU. Zie voor verhuurmogelijkheden onze verhuurwebsite

Tijdens de zomer is onze kerk open voor rondleidingen. Zie voor meer informatie KerkenKijkenUtrecht.

Onze ouderlingen en diakenen draaien ook mee in de kerkdiensten in het UMC en het st. Antonius ziekenhuis.

De Nicolaïkerk participeert in buurthuis Het Trefpunt (Rijnlaan).

De Nicolaïkerk staat tegenover het Willem Arntsz Huis (onderdeel van Altrecht). Op het gebied van geestelijke verzorging onderhoudt de Nicolaïkerk van oudsher een warme band met het WA-Huis.

De Stichting Culturele Evenementen Nicolaïkerk (SCEN) organiseert ieder jaar diverse concerten in de Nicolaïkerk.

De logo en huisstijl zijn een ontwerp van Marianne de Groot van PONS ontwerp.